3 mézeskalács ízű süti ötlet Karácsonyra, ami hamar elkészíthető

A mézeskalács sokak kedvence, de nem mindig van idő rá, hogy elkészítsük, mert elég munkaigényes. 3 egyszerű receptet mutatunk, amelyeknek az íze olyan mint a mézeskalácsé, de egyszerűbben elkészíthető. Ha te is mézeskalács rajongó vagy, ezek az édességek neked is hamar a kedvenceid lehetnek.

1. Mézeskalács pöfeteg

Nem ez nem mézeskalács, de az íze olyan, csak sokkal egyszerűbben elkészíthető, kevesebb a munka vele és rögtön puha. 2-3 nappal hamarabb is elkészítheted, akkor is megőrzi az állagát, nagyon finom és egyszerű. Csodás választás, ha valami különlegességgel lepnéd meg a szeretteid az ünnepek folyamán.  TOVÁBB A RECEPTHEZ!

2. Hamis mézeskalács, méz nélkül

Nincs benne méz, így ahogy elkészül, már  puha is. Nem kell várni rá, hogy megpuhuljon, azonnal fogyasztható. A recept nagyon egyszerű, a tészta nem ragad, könnyedén nyújtható. Az íze mégis olyan mint a hagyományos mézeskalácsé. Napokig eltartható, nem szárad ki, ezért is van akkora sikere nálunk. TOVÁBB A RECEPTHEZ!

3. Kevert mézeskalács szelet

Egyszerű kevert mézeskalács recept, de az íze olyan, mint a hagyományos mézeskalácsé. Ha valami egyszerű finomságot sütnél, de mézeskalácsos ízt szeretnél, ez a recept elnyerheti a tetszésed. Ízletes, hamar elkészíthető, nagyon puha és napokg az is marad.  TOVÁBB A RECEPTHEZ!

Facebook hozzászólások