Azonnal puha mézeskalács! Méz nélkül készül, de az íze olyan mint a hagyományos mézeskalács

A finom mézeskalács recept mindenkinek jól jön az ünnepek előtt. Nálunk ez a méz nélküli mézeskalács recept lett a kedvenc, mert nagyon egyszerű és nem kell várni, hogy megpuhuljon. Sütés után már fogyasztható is az édes finomság.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

Ez a mézeskalács recept annyira egyszerű és nem is kell hozzá sok minden. Mivel nincs benne méz, még drágának sem mondható. Az íze olyan, mint a hagyományos mézeskalács, azonban ahogy kivesszük a sütőből már fogyasztható is, rögtön puha.

Sütés közben csodás illata elbűvöl mindenkit. Ebből a mennyiségből két nagy tepsivel készült. Mi általában dupla adagot szoktunk készíteni, mert hamar elfogy. Amikor elkészül, sütis dobozokba tesszük és folyamatosan rájár a család. Nagyon finom és élmény az elkészítése is. A tésztát könnyű nyújtani, tetszés szerinti formárjú szaggatóval lehet szaggatni.

Csodás ünnepi édesség, ez a mézeskalács egyszerűen megunhatatlan. Ha te sem szeretnél napokat várni rá, hogy megpuhuljon a finom édesség, érdemes kipróbálnod ezt a hamis mézeskalács variációt.

Facebook hozzászólások