Fasírt tekercs, családom szerint egy snassz kajából fejedelmi ebédet varázsoltam

Ezt ki kell próbálnotok! Bármilyen összejövetelre jó választás, mert remekül variálható.

Fasírt tekercs, családom szerint egy snassz kajából fejedelmi ebédet varázsoltam 🥰

Fasírt szokás szerint, kiterítve olajjal kent alufólián , beboritani lapka sajttal, sonkával, szeletelt főtt tojással. Összetekerni a fólia segítségével, tepsibe tenni, sütni.

Hagymás krumplival készült, arról sajnos nincs kép, hamar elfogyott.

Zsuzsanna Garancsi Pintér konyhájából!

Renáta Mohos
Én bacon szeletekre terítem a fasírt húsit(kevesebb pirospaprikával)
Dinsztelek egy fejhagymát apróravágva pici mézzel,sóval.(isteni ízt ad ez a kis pikánsság a húsiba fel fel bukkanva)Ezt rászórom a kiterített husira össze vissza,főtt tojást reszelek rá,és félbevágott mozerella golyókat dobálok még rá.Így feltekerem és sütöm.
Isteni finom és laktató😋

Ivanicsné Mohácsi Edit
Mi is szeretjük a feltekert fasírtot, én a kiterített fasírthúsra egy masszát kenek, ami túróból, nyers tojásból és füstölt sajtból áll és szoktam bele snidlinget, vagy medvehagymát keverni, és úgy tekerem fel. Ha van otthon bacon, akkor még abba is betekerem és úgy sütöm.

Joli Szabo
Guszta ! Én húsvétra szoktam csinálni alufóliára kilapitom a fasirthust , főtt tojást reszelek rá , bármilyen kemény sajtott is , rászórom , a kolbászról lehuzom a bélt (házi kolbász) , ráteszem a reszelt sajtra ráhajtom a hust , hogy mindenüt elfedje . Szalonna csikokkal befedem , tepsibe teszem szép ropogósra sütöm ! Hidegen szeletelem !

Gál Péter Csaba
Szuper kaja! 🙂
Mi bacon szeletekre terítjük a fasírt húst, ezt vékonyan megkenjük mustárral, arra reszelt sajt, vékony sonkaszeletek (gépsonka v. hasonló), erre a főtt tojás karikák. Feltekerjük és sütőben szép pirosra sütjük! 🙂
Van amikor belülre krémsajt, snidling és tojás kerül, de pirított gombával is remek! 🙂

Facebook hozzászólások