A rántott csirkét már unta a család, ezért kipróbáltuk ezt a panírt, sokkal finomabb lett így

A rántott csirke a család egyik nagy kedvence, de a hagyományos változat egy idő után unalmas. Kipróbáltunk valami újat és így tényleg sokkal finomabb lett. A legjobb benne, hogy hamarabb el is készül így.

A videóban megtetkintheted, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be hozzá

A rántott csirke recept minden családban más, van egy remek receptünk, amivel egyszerűbbé teheted az ebéd elkészítését. Nagyon finom és teljesen más mint a hagyományos recept, ezért nálunk nagy sikere lett. Panírozás helyett egy nagyon finom krémes tésztát keverünk, ebbe forgatjuk bele a húsokat, amitől nagyon jó állagúk lesz.

A hús íze is más így, nem a megszokott rántott hús kerül a tányérra. A fűszerezés csak rajtad múlik, de annyira finom ez a tészta, hogy nem is fontos túl sok fűszert használni hozzá. Frissen forrón is nagyon finom és hidegen is, ha nagyobb adagot sütsz belőle, következő nap is tálalhatod, nagyon fincsi lesz. Néha már nem tudjuk mit csomagoljuk a családnak, mert a megszokott szalámi, sonka kombinációt már nem szívesen fogyasztják, ekkor akár ez a finomság is bekerülhet az ebéd ötletek közé. Friss pékárúval fogyasztva is nagyon finom, ezért munkahelyre, iskolába is lehet vinni.

Akár nagyobb mennyiséget is lehet sütni belőle, vendégvárónak is nagyszerű, ráadásul akár több félét is süthetsz belőle. Egy része készülhet hagyományosan, a tészta egy részét ízesítheted a család elképzelésének megfelelően.

Hozzávalók:

  • 100 ml főzőtejszín,
  • 100 g krémsajt,
  • 2 tojás,
  • 3 evőkanál liszt,
  • só,
  • 400 g csirkemell.

Facebook hozzászólások