Almás palacsintát sütöttem, akkora sikere lett, hogy a férjem azt mondja, máshogy ne is süssem

Az almás palacsinta recept annyira egyszerű, hogy pillanatok alatt el lehet készíteni, ha a család valami finomságot kér. Ha nincs időd sütni, de valami édességgel lepnéd meg a családot, ez a recept jól fog jönni.

A videóban megtekintheted, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be hozzá

A recept tényleg nagyon egyszerű, ha van otthon alma, egy pillanat alatt el lehet készíteni. Nálunk azért is lett nagy sikere, mert így legalább egy kis gyümölcs is kerül a desszertbe. Tetszés szerint lehet ízesíteni, nekünk önmagában is nagyon ízlik, egy kis fahéjas porcukorral meghintve.

Van aki lekvárral keni meg, más tejszínhabot kér hozzá. Ez egy finom és olcsó édesség, ami jól jön, ha nem akarsz hosszú időt tölteni a sütéssel, de a családot sem akarod finomság nélkül hagyni. Nálunk nagy sikere van, mostanában így szoktuk sütni, a család szerint finomabb mint a hagyományos változata.

Nálunk mindig este találja ki valaki, hogy enne valami édességet, ilyenkor már nem szívesen áll neki senki a sütikészítésnek, de egy palacsinta természetesen jöhet, mert hamar elkészül. Ha valami egyszerű, finom és olcsó édesség recept után keresgélsz, megéri elkészítened. Ha többen vagytok, vagy a család nagyon szereti a desszertet, akár többet is süthetsz belőle, mert ez a mennyiség egy pillanat alatt eltűnik a tányérról, a tapasztalataink szerint.

Hozzávalók:

  • 1 alma,
  • 150 g joghurt,
  • 1 tojás,
  • fél teáskanál sütőpor,
  • 40 g cukor,
  • 150 g liszt.

Facebook hozzászólások