A legegyszerűbb rántott cukkini recept, mi már el is felejtettük a panírozást

A rántott cukkini az az étel, amit általában az egész család örömmel elfogyaszt, a panírozást azonban senki sem szereti. Találtunk egy nagyon egyszerű és ötletes megoldást, hogyan lehet hamar elkészíteni ezt a finomságot.

A videóban megtekintheted, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

A rántott cukkini általában úgy készül, hogy lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába mártjuk a finom zöldséget, ez azonban sok időt elvesz. Ennél egyszerűbben is el lehet készíteni, az íze azonban elképesztően csodás lesz. Készítünk egy masszát és ebbe forgatjuk meg a zöldséget, így nem kell három különböző hozzávalóba mártogatnunk. Ráadásul attól sem kell tartani, hogy sütés közben ledobja a panírt.

A cukkini remek alapanyag, nyáron általában olcsón beszerezhető, akinek a kertjében van, az jól tudja, hogy a termés általában bőséges, ráadásul ezzel a növénnyel nem is kell túlságosan sokat foglalkozni. Ha a hétköznapokon szeretnénk több cukkinit készíteni, de már nem tudjuk, mi is legyen belőle, ez a recept jól fog jönni. Mióta kipróbáltuk, mi leginkább így készítjük, sokkal egyszerűbb, nincs vele annyi munka, de mindenki szereti.

Hozzávalók:

  • 1 cukkini,
  • 2 tojás,
  • 3 evőkanál liszt,
  • 100 ml tej,
  • só,

Facebook hozzászólások