Ha nem sok minden van itthon, az 5 perces pitét szoktam sütni, nálunk nagy kedvenc lett

Az 5 perces pite receptje nagyon egyszerű és ahogy a nevéből is következtethetsz rá, azért hívjuk így, mert ennyi idő az elkészítése.

Utána már mehet is a sütőbe és készülhet a finom édesség. Ez egy nagyon egyszerű ötlet, amivel tényleg csak néhány perc munka van.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

Mikor nincs kedvünk a bonyolult receptekhez, vagy éppen nincs türelmünk órákig sütögetni, akkor ilyen egyszerű édes finomságokat szoktunk sütni. Nincs vele sok munka, mégis bámulatosan finom.

Ez. recept elsőre elkápráztatott minket, mert nagyon sok féle módon elkészíthető, akármilyen gyümölcs kerülhet bele, ennek köszönhetően nem lehet megunni. Nálunk általában már a konyhában sürög forog mindenki, ahogy elkészül és alig várják, hogy szeletelhető legyen.

Mi mindig attól függően készítjük, hogy mi van itthon, ha van itthon friss gyümölcs, azt használjuk, ha nem, akkor jöhet valami befőtt, ami éppen kéznél van. Bárhogy lehet ízesíteni, ahogyan csak akarod, ennek köszönhetően nem lesz unalmas az íze. Amikor nincs ötleted, hogy mit süss, azonban valami édes csodával lepnéd meg a szeretteid, érdemes megsütnöd ezt a finomságot.

Nem kell hozzá vaj, vagy margarin, az a másik jó dolog benne, hogy a szükséges hozzávalók általában mindig megtalálhatóak a kamrában.

Ha te is szereted az olyan édességeket, amelyek pár perc alatt elkészíthetőek, akkor ez a recept neked is hamar a kedvenced lesz.

Facebook hozzászólások