7 bámulatos tipp, mi mindent készíthetsz görögdinnyéből! Lehet belőle torta, vagy turmix is

A görögdinnye az egyik legfinomabb gyümölcs, amit általában nagyon szeret mindenki. Ha nem csak egy szelet hideg dinnyét ennél, hanem másként is szeretnéd felhasználni, mutatunk néhány remek ötletet.

A videóban megtekintheted az ötleteket

A görögdinnye nagyon finom, ezért más gyümölcsökkel együtt akár egy üde tortát is kreálhatunk belőle, így vélhetőleg még a gyerekek is vidáman megeszik a gyümölcsöt. Remek választás egy nyári családi ebéd, vagy vacsora után.

Ha dinnye tálalási ötlet érdekel, a videóban ahhoz is találsz néhány remek tippet. A nyári forróságban nincs is jobb, mint a finom ebéd után elfogyasztani egy jó kis hűs dinnyét, mutatunk néhány tippet, hogyan kínáld, hogy mindenkinek elnyerje a tetszését.

A dinnye turmix valódi frissítő, ami a hőségben jól jön. Mindenki szereti, egyszerűen elkészíthető, ráadásul az ilyen kreatív ötletekkel biztosan elkápráztathatsz majd mindenkit. Ha szereted a ezt a csodás gyümölcsöt, ezek az ötletek hamar elnyerik a tetszésedet!

Mutatunk néhány tippet, hogyan lehet egyszerűen felszeletelni a dinnyét. Ezek az ötletek jól jönnek, ha a család rajong a gyümölcsért.

Facebook hozzászólások