4 hozzávalós csokis kókuszos fagyi, pillanatok alatt elkészül, utána már csak hűteni kell

A csokoládé és a kókusz remek ízhatása mindenkit elbűvöl. Ma egy házi Bounty fagyi recept kerül bemutatásra, amiből tényleg nem lehet eleget készíteni. Ha szereted a hűsítő finomságokat, ez a fagyi recept biztosan elnyeri a tetszésed.

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be!

Ahogy beköszönt a tavasz, a fagyizók megtelnek, mindenki krémes finomságot enne. Fagyit azonban otthon is lehet készíteni, ráadásul nagyon egyszerűen. Csak olyan hozzávalókra lesz szükség, amelyek könnyen beszerezhetőek, így bárki el tudja készíteni.

Egy csodás tavaszi, nyári napon nincs is jobb, mint egy finom csokoládés kókuszos fagyi. Ebéd után csak elővesszük a mélyhűtőből és már meg is lephetjük a családot egy csodás édességgel.

Percek alatt el lehet készíteni, utána hűtjük és hamarosan kínálhatjuk. Már számtalan féle házi fagyi receptet kipróbáltunk, de ez lett az egyik nagy kedvencünk. Annyira jó az íze, hogy két – három gombóc senkinek sem lesz elég belőle. Ha nagy a család, érdemes a mennyiségeket emgduplázni, mert ez a finomság bizony hamar el fog tünni az asztalról.

Hozzávalók:

  • 500 ml habtejszín,
  • 170 g sűrített tej,
  • 2 evőkanál kakaópor,
  • 50-80 g kókuszreszelék.

Facebook hozzászólások