Keverd össze a hozzávalókat, hűts néhány órát és kész a 3 hozzávalós Nutellás fagylalt

A finom házi fagylaltot mindenki szereti! Ez egy nagyon egyszerű házi fagyi recept, amihez mindössze 3 hozzávalóra lesz szükség. Egyszerű, krémes, hamar elkészíthető és nagyon finom. Ha hűsítő édességet szeretnél, érdemes elkészítened.

A videóban megtekintheted, hogyan készül a házi fagyi, a feliratokat is kapcsold be.

Csak 3 hozzávalóra lesz szükséged ahhoz, hogy egy nagy adag Nutellás fagylaltot készíts. Finom krémes, valódi hűsítő egy forró nyári napon. A házi fagyib azért is jó, mert az kerül bele, amit mi szertnénk. Ha azt szeretnéd, hogy mindig legyen valami hűsítő édesség otthon, ez a recept biztosan elnyeri majd a tetszésed.

Remek desszert egy finom ebéd után, de egy napsütéses délutánon is csodás választás. Néhány gombóc házi fagyi mindenkit elkápráztat. Családi összejövetelekre is jó választás, hiszen ki ne örülne egy kis csokoládés édességnek.

Hozzávalók:

  • 500 ml tejszínhab,
  • 170 ml sűrített tej,
  • 3 evőkanál Nutella,
  • 3 evőkanál Nutella a díszítéshez.

Láthatod, csak hétköznapi hozzávalókra lesz szükség az elkészítéséhez. Nincs szükség különleges gépekre, csak egy mixerre és már készülhet is a finomság. A házi fagyi recept annyira egyszerű, hogy tényleg nem lehet vele melléfogni.  A családtagok szerint el is felejthetjük a boltit, mert ez sokkal finomabb.

Tetszés szerint bármilyen öntettel tálalható, de akár gyümölcsöket is adhatunk mellé. Ízlés szerint lehet dekorálni. Akárhogy is kínálju, az nem kétséges, hogy nagy sikere lesz.

Facebook hozzászólások