3 hozzávalós krémes eperfagyi, elronthatatlan hűs finomság

A házi fagyi az egyik legfinomabb édesség. A krémes gyümölcsös finomság egyszerűen elbűvöl mindenkit a csodás ízével. Csak 3 hozzávalóra lesz szükséged és néhány perc alatt el is készül a finom eperfagyi, utána már csak hűteni kell.

A videóban láthatod, hogyan készül. A feliratokat is kapcsold be!

A finom krémes házi fagyi íze mindenkit elbűvöl. Sokszor elkészítjük, mert nagyon finom és nincs vele sok munka, de ebben legalább tudjuk mi van. Nincs benne adalékanyag, vagy tartósítószer, mégis krémes, öröm enni.

A család nagyon szereti, nálunk szinte mindig van itthon, mikor egy kis édességet enne a család, csak elő kell venni. A krémes fagyi az egyik legfinomabb édesség, amit ebéd után egyszerűen tökéletes.

Hozzávalók:

  • 500 ml habtejszín,
  • 100 ml sűrített tej,
  • 200 g eper.

Csak egy kis hűtés és fogyaszthatjuk is a finom házi hűs édességet. Mi sokkal jobban szeretjük, mint a boltit, mert úgy lehet ízesíteni ahogyan csak szeretnénk. Finom gyümölcsös, nem túlságosan édes, ezért a forró nyári napokon is remek frisstő.

Nálunk minden nagy kedvenc, ami eperrel készül, ezt a fagyit azért is szeretjük, mert alig van vele munka és mégis csodás édességet lehet tálalni a családnak. Ha nincs kedved sütni, ez a recept elnyeri a tetszésed. Ha egyszer megkóstolod, mindig lesz a mélyhűtőben belőle, mert annyira jó érzés, hogy csak elő kell kapni és már van is mit falatozni.

A krémes házi fagyinak nincs párja, nekünk ez lett az egyik kedvencünk, ha bármit örömmel megeszel, amiben eper van, akkor biztosan rajongani fogsz majd érte.

Ha nincs időd órákig az édesség készítésével foglalkozni, de szeretnéd, hogy legyen valami finomság a hűtőben, ez mindig remek tipp. Tálalhatjuk önmagában, vagy akár friss gyümölcsökkel is, ahogy szeretnénk.

Facebook hozzászólások